NO SOLO DUELEN LOS GOLPES amb Pamela Palenciano

Monòleg sobre la violència masclista

“No solo los duelen los golpes” és un monòleg sobre la violència masclista que narra la vivència personal de l’actriu, comunicadora i activista feminista Pamela Palenciano en la seva primera relació de festeig. Una relació que es va tornar violenta amb el pas dels sis anys que va durar.

L’espectacle ens narra la història universal de les violències masclistes i la construcció d’estereotips que generen la desigualtat que permet exercir la violència sobre una altra persona, en tots els seus nivells. Partint de si mateixa, de la seva pròpia experiència i mitjançant l’humor àcid i la ironia, del drama i interactuant amb el públic, l’actriu aconsegueix tocar la vida personal del públic i generar consciència i preguntes.

Aquest projecte va començar sent una exposició fotogràfica, va evolucionar a un taller de prevenció de violència per a instituts i ara es presenta com un monòleg. Aquesta evolució ha tingut a veure amb el desig de l’autora de donar resposta tant a la violència que va viure com als processos de sanació que es van derivar. I en el teatre va trobar la forma de catarsi col·lectiva més autèntica. Aquest format ha permès destapar el fenomen de la violència masclista com una cosa quotidiana que està a les nostres vides tan naturalitzat que ens impedeix identificar-lo.

Coneix més sobre Pamela Palenciono i aquest monòleg sobre la violència masclista a https://nosoloduelenlosgolpes.es.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 27 novembre
19:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
3 €
90 minuts
2020-11-27 19:00 2020-11-27 20:30 Europe/Madrid NO SOLO DUELEN LOS GOLPES amb Pamela Palenciano Monòleg sobre la violència masclista SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

ACTRIU: Pamela Palenciano

GUIÓ: Pamela Palenciano

DIRECCIÓ: Dario Valtancoli

ATREZZO I VESTUARI: Dario Valtancoli i Pamela Palenciano

PRODUCCIÓ: Iván Larreynaga

ASSISENT DE PRODUCCIÓ: Elisabeth Palenciano

COMUNICACIONS: Karla Molina Montalvo

DISSENY D'IL·LUMINACIÓ: Tony Sánchez

DISSENY GRÀFIC: Chema Esteo

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.