P9 amb Eva Durban i CEE Joan XXIII–Integra

Dansa inclusiva

P9 (Dansa inclusiva. Dansa com a comunicació entre totes les persones) és un projecte creat de la mà d’Eva Durban juntament amb el CEE Joan XXIII (Olot)-Integra.

Eva Durban és coreògrafa i professora de dansa, clàssica, moderna, contemporània i jazz, que treballa la consciència corporal com a element indispensable. Des de 2011 treballa fent espectacles inclusius a partir de la seva inquietud personal de poder fer viure al seu fill, amb paràlisi cerebral, l’experiència de sentir l’emoció d’estar ballant dalt d’un escenari, com ho sent ella mateixa. A partir d’aquesta emoció tant profunda la seva carrera professional fa un tomb per apropar-se al món de la dansa inclusiva. Puro enlace (2013) , Espectacle sense nom (2015) i aquest darrer P9, formen part de les seves creacions.

P9 és un treball artístic de moviments carregats de puresa, plasmant una sensibilitat inusual. Eva Durban considera que les persones amb discapacitat intel·lectual es mostren més observadores, generoses i sensibles dalt de l’escenari, creant així un entorn poc freqüent a la nostra societat.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 22 octubre
20:00
Sala La Canal - Tona
Gratuït, amb reserva
2021-10-22 20:00 2021-10-22 21:30 Europe/Madrid P9 amb Eva Durban i CEE Joan XXIII–Integra Dansa inclusiva Sala La Canal - Tona Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.