PERE I EL LLOP de la Cia. Quintet Frontela

En Pere viu amb el seu avi i el seu gat al costat d’un estany. Un dia decideix sortir a explorar el territori sense saber que molt a prop corre un llop ferotge. Els animals de l’estany, l’ànec i el petit ocell, ja se l’han trobat. Tots junts intentaran atrapar-lo abans de caure a les seves urpes.

El Quintet Frontela ha adaptat el clàssic conte musical, escrit per Sergei Prokofiev l’any 1936, i n’ofereix una versió per quintet de vent on cada instrument (flauta travessera, oboè, clarinet, trompa i fagot) interpreta un personatge.

El Quintet Frontela és una formació sorgida a l’ESMUC al 2008 i s’ha perfilat com una de les formacions amb més talent dins l’àmbit de la música de cambra a tota Espanya. Així ho avalen premis com el 1r premi en el “Concurso Permanente de Jóvenes intérpretes de Juventudes Musicales de España” de 2009, i actuacions realitzades en algunes de les sales més importants del nostre país com ara L’auditori de Barcelona o el Palau de la Música Catalana.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 27 novembre
12:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
2016-11-27 12:00 2016-11-27 13:00 Europe/Madrid PERE I EL LLOP de la Cia. Quintet Frontela Teatre musical SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.