PERFECTES DESCONEGUTS amb Tona78 Talia Teatre (sessió 2)

Teatre local

Una nit de lluna de sang… un grup d’amics de tota la vida, queden per sopar. Algú té una idea. Per què no fem alguna cosa diferent? Juguem a un joc? Què passaria si deixessim els nostres mòbils sobre la taula, a l’abast de tothom? Trucades, missatges, whatsapps… la nostra vida sencera compartida a l’instant per tots.

Un joc innocent o una proposta perillosa? Supersticions o influències de la lluna? Realitat o imaginació? Podrà suportar el grup d’amics tal grau de sinceritat? Juguem?

Una adaptació de la coneguda pel·lícula del director italià Paolo Genovese, a càrrec del grup de teatre local Tona78 Talia Teatre i dirigida per Ester Riera. Una obra que s’havia d’estrenar el març de 2020 a la mateixa Sala La Canal però que l’esclat de la pandèmia ho va impedir.

Està programada una doble sessió: dissabte 15 de gener (22.00 h) i diumenge 16 de gener (18.00 h).

Troba més informció de la companyia al seu Instagram.

Espectacle inclòs en el cicle Osona Kilometre Zero 

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 16 gener
18:00
Sala La Canal - Tona
10 €
2022-01-16 18:00 2022-01-16 19:00 Europe/Madrid PERFECTES DESCONEGUTS amb Tona78 Talia Teatre (sessió 2) Teatre local Sala La Canal - Tona Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Repartiment: Sandra Font, Carles Güell, Iris Carracedo, Moisès Franquesa, Carla Grasa, Imma Bassas, Albert Enguix, Lluís Tello

Direcció: Ester Riera

Regidora: Noe Fernandez

Escenografia: Maite Aumatell

Llum i so: Albert Vilardell

Vestuari: Ester Riera

Maquillatge i perruqueria: Mònica Alonso

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.