Planeta Trampolí al Pavelló de Sant Hipòlit, a La Pista

Planeta Trampolí al Pavelló de Sant Hipòlit amb l’espectacle “BACK 2 CLASSICS”

Planeta Trampolí proposa un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia , ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

Sol a l’habitació. Dos tocadiscos capaços d’esprémer el so de qualsevol objecte i un munt de ritmes per explorar. Ningú mira, és moment de perdre la vergonya i sentir la llibertat de ser un mateix. Deixar de tocar de peus a terra… o millor encara! fer -lo trontollar amb les nostres passes. Esdevenir tot allò que anhelem i gaudir d’allò que ens és prohibit quan ens miren. Rallar discos de vinil, trencar-los i fer-los volar, enfonsar el somier del llit, cantar a ple pulmó i ballar fins a l’extenuació. Més ritme, més acció, més emoció… més de tot! A-a-auaixò es ba-ba-bo-back 2 Classiiiics!

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 10 novembre
12:00
Pavelló de St. Hipòlit de Voltregà
Gratuït
40 minuts
2019-11-10 12:00 2019-11-10 13:00 Europe/Madrid Planeta Trampolí al Pavelló de Sant Hipòlit, a La Pista Circ Pavelló de St. Hipòlit de Voltregà Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.