PRUNA del Col·lectiu Nins

Una obra sobre els abusos infantils

L’Ajuntament de Tona presenta el seu primer espectacle de celebració dels 25 anys de Sala La Canal amb Pruna. Fa 25 anys el dia 30 de novembre de 1996 s’estrenava La Canal. Avui és un espai escènic de referència i ho volem celebrar amb aquesta magnifica obra.

Una nena que és diu Pruna, i que també és una dona que és diu Pruna. Té una vida normal, un entorn normal i un secret que fa mal i destrossa per dintre. Aquesta obra és un conte barrejat de testimonis reals, que ens mostra la realitat dels abusos infantils. I també ens mostra una vida de tantes. I ens fa riure, emocionar-nos i en algun moment ens encongeix el cor. Amb poesia, amor i tendresa. Amb música, objectes i llums. Amb tota la nostra voluntat de contribuir a fer una societat millor.

Pruna va obtenir l’any 2019 el Premi Adrià Gual , amb el qual l’Institut del Teatre impulsa projectes d’escenificació que combina qualitat, professionalitat i creativitat. Una creació escènica impulsada pel Col·lectiu NINS, a partir d’una idea original de la Laura Calvet. En coproducció amb el GREC Festival de Barcelona.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Dimarts, 30 novembre
20:00
Sala La Canal - Tona
8 € / Entrada jove -25 anys a 5 €
2021-11-30 20:00 2021-11-30 21:00 Europe/Madrid PRUNA del Col·lectiu Nins Una obra sobre els abusos infantils Sala La Canal - Tona Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.