REMENA NENA amb Arnau Tordera, Jordi Domènech i l’OCT48

Si anem seguint el paral·lel terrestre de 41 graus, 22 minuts i 33 segons Nord ens trobarem enmig del Paral·lel de Barcelona, i en el cas que ens ocupa estarem immersos en “la revista”, un gènere teatral i musical que ens ha deixat un llegat immens en molts aspectes i molt conreat en diferents teatres del Paral·lel barceloní.

Aquesta part baixa de la ciutat de Barcelona esdevingué entre finals del segle XIX i principis del XX un àmbit d’hegemonia popular, una expressió cultural genuïna del conflicte social i polític que caracteritzava la Barcelona de la primera meitat del segle XX generant un seguit d’espectacles o gèneres ben diferenciats. Una mena de mirall del caràcter popular i de l’actualitat del moment, des d’un punt de vista sempre més directe i a vegades atrevit: el sainet, la sarsuela i l’opereta, el vodevil i també la revista. Aquest gènere agafa l’actualitat posant-la dalt de l’escenari en forma de diferents quadres i molt sovint amb un fons de crítica lleugera.

I d’aquí ve aquest concert. Números de diverses revistes del Paral·lel arranjades i cantades per dos músics procedents de diferents àmbits com Jordi Domènech i Arnau Tordera i posats dins de la nostra actualitat de forma i contingut. Un còctel que juntament amb l’OCT48 provoca un resultat ben explosiu.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 20 octubre
22:00
Sala La Canal de Tona
2017-10-20 22:00 2017-10-20 23:00 Europe/Madrid REMENA NENA amb Arnau Tordera, Jordi Domènech i l’OCT48 Teatre i música Sala La Canal de Tona Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.