ORBITAL de Farres Brothers i Cia

Teatre familiar sobre una abraçada pendent

Quan un coet és llençat a l’espai, aprofita la rotació de la Terra; entra en òrbita durant un temps i així agafa embranzida per sortir disparat a més velocitat. De la mateixa manera, quan coneixem algú, entrem en òrbita amb aquesta persona i ens impulsa cap a trajectòries on no hauríem anat si no l’haguéssim conegut. Aquest és un esspectacle de teatre familiar sobre una abraçada pendent.

De vegades ens tenim a prop. De vegades lluny. Com es fa una abraçada des de la distància?

La Mariona, el Yuri i el Nil juguen a marcians. L’univers forma part del seu joc, tal i com tots formem part de l’univers. Un dia les seves òrbites es bifurquen i es perden la pista. I passen els anys.

Ara són adults. La Mariona és a punt de fer realitat el somni dels tres: viatjar de veritat cap a l’espai. Ella no vol marxar sense acomiadar-se. Ells volen acomiadar-se abans no marxi.

Es retrobin o no, la memòria es desperta, els jocs tornen i els astres tornen a fer constel.lacions impossibles.
Orbital és una obra de teatre familiar sobre una abraçada pendent. I del llarg viatge de tres amics per fer-la real.

Més informació de la companyia a http://www.farresbrothers.com.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Dimecres, 30 desembre
17:00
TEATRE ELISEU
3€ Anticipada / 5€ Taquilla
55 minuts
2020-12-30 17:00 2020-12-30 17:55 Europe/Madrid ORBITAL de Farres Brothers i Cia Teatre familiar TEATRE ELISEU Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Autoria: Jordi Palet i Puig, Jordi Farrés i Diviu, Pep Farrés

Directors: Jordi Palet i Puig, Pep Farrés (Actor), Jordi Farrés (Actor), Judith Farrés (Actriu), Xavier Erra (Escenografia), Òscar Roig (Música), Miquel Ruíz (Construcció escenografia)

Intèrprets: Alfred Casas (Titelles), Nídia Tusal (Vestuari), Alfonso Ferri (Vídeo), Jordi Llongueras (Il.luminació), Sylvie Lorente (Producció), Montse Colomé (Aj. Direcció i Coreografia)

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.