ALAHAYAT O LA SUMA DELS DIES de Cia. La Viciosa

Teatre sobre els refugiats

Tres personatges i l’espera. L’eterna espera que pateixen els milers de refugiats desprès d’haver realitzat el viatge més llarg i difícil de les seves vides. L’espera eterna sense informació en un camp de refugiats. Aquest és un espectacle de teatre sobre els refugiats.

La Júlia, voluntària, arriba aun camp de refugiats de Grècia i coneix en Hadi, un refugiat sirià. Comencen a comunicar-se amb una pissarra: paraules i dibuixos. Mig en català, mig en anglès, mig en àrab. S’entenen com si fossin amics de tota la vida. A aquesta complicitat s’hi afegeix la Samura, la germana d’en Hadi. La passió que comparteixen per la literatura es materialitza en un projecte per construir una biblioteca pel camp.

Però construir una biblioteca enmig del no-res no és fàcil; per a fer-ho, ecessitaran la col·laboració de totes les persones del camp -voluntaris, gestors i refugiats – i uns i altres fa massa temps que no s’escolten.

Alhayat està inspirada en fets reals: d’una banda, la construcció de la biblioteca que va tenir lloc al camp de Lagadikia (Salònica, Grècia) l’estiu del 2016 i, de l’altra, l’experiència personal com a voluntàries de part de l’equip artístic d’Alhayat.

L’espectacle de teatre sobre els refugiats parla de tot allò que passa mentre no es fa res: les converses, els jocs, els desitjos i les il·lusions. La por. La impotència i la incertesa. Però sobretot, de l’amistat i de persones que busquen la forma de fugir d’un lloc que només existeix pels que l’habiten.

Troba més informació de la companyia La Viciosa a https://laviciosa.info.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle a:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 21 febrer
18:00
TEATRE ELISEU
8€ anticipada / 10€ taquilla
80 minuts
2021-02-21 18:00 2021-02-21 19:20 Europe/Madrid ALAHAYAT O LA SUMA DELS DIES de Cia. La Viciosa Teatre sobre els refugiats TEATRE ELISEU Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Idea Original: Laia Foguet

Direcció: Aura Foguet

Dramatúrgia: Laia Foguet i Aura Foguet

Repartiment: Georgina Latre, Manar Taljo i Moha Amazian

Producció: Roser Tresserras

Escenografia: Alexandra Pallejà

Ombres: El Gecko con Botas

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.