Un món de cartró – Tu fas l’espectacle

Un món de cartró a l’Auditori de Sant Hipòlit de Voltregà. Espectacle familiar i participatiu en una instal·lació, espai de joc i de creativitat familiar.

Un espai ple de caixes de cartró i un conte obriran les portes a un nou món per menuts i grans. La companyia anirà desgranant el conte a través de jocs, cançons originals, propostes de moviment i altres músiques. A mesura que avança la trama, l’espai es va transformant, construint i deconstruint, les caixes de cartró són els instruments, el vestuari, l’atrezzo i l’escenografia de l’espectacle.

La proposta es resol cada vegada de forma única i irrepetible. Tothom improvisa i proposa, entra i surt; tot en UN MÓN DE CARTRÓ on es pot veure i sentir la nit de lluna nova, el foc, la sorra, el moviment i els sons dels animals, torres gegants que s’alcen, aranyes de potes infinites, cases amb tantes portes i finestres com ulls hi caben…

La narració del conte esdevindrà l’eix central i articulador de l’espectacle. La història, creativa i propera als infants, farà que aquests s’hi impliquin des del primer moment tot posant-se en la pell dels protagonistes del conte que busquen cinc ingredients per aconseguir un desig comú: que plogui en el desert!

Per a públic familiar de 3 a 8 anys, benvinguts germans. Els infants han d’estar acompanyats d’un adult.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 01 desembre
12:00
Auditori de Sant Hipòlit de Voltregà
3€
1h 30'
2019-12-01 12:00 2019-12-01 13:30 Europe/Madrid Un món de cartró – Tu fas l’espectacle Espectacle participatiu Auditori de Sant Hipòlit de Voltregà Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Cristina Martí: Mare, ballarina, coreògrafa,

Helena Cabo: Mare, cantant, intèrpret

Toni Viñals: Pare, actor i cantant.

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.