VAIVÉN de Miona

Concert de música

On acaba l’Educació Social i comença la Música? On acaba la guitarra i comença la pròpia veu? El projecte d’una ànima es desplega a través de tots els elements que troba en el seu camí. Ens podem esforçar a identificar-la amb títols, estils i fins i tot signes del zodíac però sempre se’ns escapa alguna cosa.

Com copsar doncs, Miona? Això precisament és potser el que intenta fer ella a través del seu projecte musical: conèixer-se a través del mirall del so i la lletra de les seves cançons autobiogràfiques on, de fet, tots ens podem trobar reflectits.

Miona va néixer en un entorn on la música era un element natural i espontani de la vida familiar, una naturalitat musical que continua estenent cap a les noves generacions. La llar del cant no és l’escenari, el cant neix vora el llit, vora el foc, vora el riu… La versatilitat musical de Miona reflecteix la riquesa i diversitat de l’expressió cantada en la vida quotidiana, i el seu estil personal reflecteix l’autenticitat de la seva veu.

Pots trobar més informació de l’artista a la pàgina web https://miona.cat.

Aquest espectacle forma part del cicle de poesia, música i patrimoni “Els divendres de juliol a Tona 2022” organitzat per l’Ajuntament de Tona amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 15 juliol
21:30
Parc Roqueta - Tona
Entrada gratuïta
Doble sessió a les 21.30 i a les 22.30 h
2022-07-15 21:30 2022-07-15 22:30 Europe/Madrid VAIVÉN de Miona Concert de música Parc Roqueta - Tona Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.