EN PATUFET I ELS SEUS PARES de Teatre Nu

Versió moderna de la popular rondalla

“Hi havia una vegada una entranyable parella a qui agradava cantar, cantava ell, cantava ella…. Un dia aquesta parella va decidir entrar en el món de la maternitat i la paternitat, i ho va fer amb alegria i il·lusió. De seguida, però, un fet inesperat els va omplir de patiment: l’infant naixeria molt i molt petit”. És la versió moderna de la popular rondalla En Patufet.

Aquesta adaptació de la rondalla catalana, una de les preferides per als menuts de casa, fa una picada d’ullet al món actual. Aquesta versió presenta uns pares novells i excessivament protectors amb el seu fill. És un text escrit en un vers picat i viu, amb tocs d’humor i tendresa. Inspirat en la tradició catalana que ha fet néixer aquest personatge però amb una mirada actualitzada, moderna i global. En Patufet (i els seus pares) compta amb la música i les composicions originals d’en Pep López.

Aquesta versió moderna de la popular rondalla és un espectacle que connecta amb humor la història tradicional amb les obsessions d’avui.

Més informació de la companyia Teatre Nu a https://www.teatrenu.com.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Dilluns, 28 desembre
17:00
TEATRE ELISEU
3€ Anticipada / 5€ Taquilla
50 minuts
2020-12-28 17:00 2020-12-28 17:55 Europe/Madrid EN PATUFET I ELS SEUS PARES de Teatre Nu Versió moderna de la popular rondalla TEATRE ELISEU Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Autoria: Víctor Borràs Gasch

Directors: Víctor Borràs Gasch, Francesc Mas Farreras (Actor), Montse Pelfort Valentí (Actriu), Elisabet Vallès Codina (Actriu)

Intèrprets: Paula Crespo Albín (Tècnica), Joan Pena - Plactón Escena (Escenografia), Pep López (Música)

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.