Els escenaris secrets tornen a Roda, Sant Hipòlit i Tona

Aquesta temporada 2023/2024 tornen els escenaris secrets a Teatrets d’Osona. Els tres municipis implicats en el projecte conjunt d’arts escèniques seran, de nou, escenari d’aquesta experiència artística personalitzada i de proximitat.

Es tracta d’una iniciativa de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de Cultura de la Diputació de Barcelona que, en col·laboració amb els ajuntaments dels municipis, ofereix una experiència artística per als espectadors més fidels amb la finalitat de premiar la fidelitat i agrair-los el compromís.

Com diu el seu nom, és una activitat sorpresa i gratuïta, que permet reivindicar espais no habituals del municipi i donar a conèixer formats escènics no habituals a la temporada regular. Ja es coneixen les dates dels tres municipis. Això sí, hem de guardar el secret i no te’n podem donar més detalls.

. 1 d’octubre de 2023 – Roda de Ter. Espectacle de dansa amb els Brodas Bross i el seu “Hipstory” i un de música a càrrec d’Enric Ez acompanyat d’Ariadna Ruiz .

 

. 15 de desembre de 2023 – Sant Hipòlit de Voltregà. Espectacle “Sóc la teva FÍSICAH” d’Oriol Borràs que fusiona la física i el circ i rap rural amb la veu i performance de Bewis de la Rosa.

 

. 24 de febrer de 2024 – Tona. Espectacle de dansa “Picnic on the moon” de la Cia. Júlia Godino i Alexa Moya i selecció de cançons de la Lídia Pujol acompanyada al piano per Dani Espasa.

 

Pots consultar més informació de la iniciativa a la pàgina web de la Diputació de Barcelona.