Teatrets d’Osona a FETEN 2020

Teatrets d’Osona està present a FETEN 2020, la Fira d’Arts Escèniques per a Nens i Nenes, que se celebra a Gijón (Astúries) del 8 al 14 de febrer. Es tracta d’un referent del sector que enguany arriba a la vintena edició i que té com a objectiu promoure els intercanvis i la cooperació entre els diferents sectors de creació i distribució de les arts escèniques.

L’assistència a la fira asturiana pemet conèixer les últimes propostes del sector amb la mirada posada en la programació de la Sala Petita d’Osona (Sant Hipòlit de Voltregà), el Teatre Eliseu (Roda de Ter) i la Sala La Canal (Tona) per a l’últim trimestre de 2020 i l’any 2021. I és que els espectacles infantils i familiars tenen un pes destacat en el projecte Teatrets d’Osona, que s’identifica amb l’eslògan espais petits per a grans espectacles.

En total, FETEN 2020 presenta una programació d’espectacles de titelles, circ, música, teatre o de carrer; concretament, es presenten 88 espectacles de 90 companyies professionals, tant nacionals (hi estan representades les 17 comunitats autònomes espanyoles) com internacionals (amb la presència de nou nacionalitats).