Emoció i elevat nivell artístic als Escenaris Secrets 2019 de Teatrets d’Osona

El divendres passat 5 de juliol, els Teatrets d’Osona vam celebrar la tercera edició dels Escenaris Secrets, amb un bon èxit de participació, un alt nivell artístic i emocions a flor de pell.

Escenaris Secrets

és una proposta sorpresa, única i exclusiva pensada per premiar el públic fidel que ha freqüentat la Sala Petita de Sant Hipòlit de Voltregà, la Sala La Canal de Tona i el Teatre Eliseu de Roda de Ter durant aquesta darrera temporada.

La cita va tenir lloc ben entrada la tarda a la Casa del Mallol de Sant Hipòlit de Voltregà, rehabilitada recentment per esdevenir la casa de cultura del municipi, i va comptar amb la presència del nou alcalde de Sant Hipòlit, Gerard Sancho. 

El regidor de cultura (Sergi Cirera) i la tècnica de cultura (Anna Jiménez) del municipi amfitrió d’enguany van encetar una tarda arrebossada d’encant i emoció, amb un discurs d’agraïment i la revelació en primícia d’alguns dels espectacles de la propera temporada de Teatrets d’Osona.

Tot seguit, vam poguer gaudir d’arts escèniques i música d’alt nivell: dues peces esplèndides de teatre breu (“Margarita” i “Quan cau”), presentades per un dels organitzadors del Festival Píndoles, David Barrera, i l’actuació del duet osonenc XY, que vam amanir amb una bona copa de cava. 

És destacable també el fet que cada persona convidada va venir acompanyada d’algú que anteriorment no havia trepitjat mai cap dels Teatrets d’Osona.

Els assistents, a més, van ser els primers afortunats de descobrir l’interior de la nova casa de cultura de Sant Hipòlit, que encara no ha estat oberta al públic, i de presenciar-hi un espectacle artístic. 

Moltes gràcies a tothom qui ho va fer possible, al públic incondicional i als mitjans de comunicació que vau assistir-hi.