L’Associació Catalana de Muncipis per a Teatrets d’ Osona

Paraules de Miquel Buch, president de l’Associació Catalana de Municipis de 2011 a 2017. Més informació de l’entitat a https://www.acm.cat.

“Catalunya és un petit país amb una gran diversitat territorial on tenim la sort de gaudir d’una oferta cultural extraordinària. Una de les grans apostes dels ens locals catalans és que cada veí o veïna pugui tenir els mateixos serveis visqui on visqui. Aquest fet requereix un gran esforç per part dels mateixos ajuntaments que fan mans i mànigues per oferir activitats culturals atractives per a tots els públics.

Aquest gran treball per consolidar una oferta cultural local moltes vegades queda limitada a les representacions que es fan a cada municipi. És per aquest motiu, que el projecte Teatrets d’Osona,  és una molt bona iniciativa per exportar les programacions culturals a altres municipis de la comarca i, per tant, compartir experiències. Buscar sinèrgies entre els diferents municipis d’un mateix territori ajuda a fer més rica la nostra cultura i tradició. Compartir i explorar propostes entre diferents municipis ens permet optimitzar costos i recursos que emprem per dur a terme activitats.  

Des d’aquestes línies us animo a seguir treballant per unificar propostes culturals entre diferents municipis per donar a conèixer el gran ventall de propostes que fan que l’oferta lúdica dels municipis i ciutats sigui més atractiva”.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>