Orquestra de Cambra de l’ Empordà per Teatrets d’Osona

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà (OCE) va ser fundada a Figueres l’any 1989 per Carles Coll Costa. Ha dut a terme diverses gires que l’han portat a actuar a 44 països dels cinc continents fins a superar els 3.500 concerts. El seu repertori abraça des de la música del classicisme fins a la contemporània.

“Desde l’ Orquestra de Cambra de l ‘Empordà, donem la mes fervorosa benvinguda al projecte de creació dels Teatrets d’ Osona que els bons amics que tenim a Sant Hipólit de Voltregà, Roda de Ter i  Tona estan gestant i que esperem i desitgem ben aviat passi a ser una realitat.

Una idea brillant que de ben segur , coneixent l’ empenta i bona gestió dels seus responsables, segur s’ esdevindrà una eina d’ alló mes eficaç per coordinar i potenciar les activitats que tant estimen els osonencs i les osonenques.

L’ Orquestra de Cambra de l’ Empordà que sempre hem tingut l’ escalf del vostre públic ens oferirm en el que calgui per ajudar a donar embranzida al projecte amb el qual ens hi sentim ben idenificats.

Endavant i molta salut i sort a Teatrets d’ Osona!”

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>