Pep López per Teatrets d’Osona

Pep López çes un músic, actor i productor amb més de 40 anys d’experiència damunt els escenaris. En la seva dilatada carrera ha presentat una gran diversitat d’espectacles familiars, tant de sala com de carrer. Coneix-lo millor a http://peplopez.com.

Teatrets d’Osona??…….. “Teatrassos” en tota regla!

“Ep!,…………a Roda? Sant Hipòlit? a Tona?…Visca!!!

Per fi els músics i actors de públic familiar deixarem de fer milers de quilòmetres per presentar els nous projectes ! Per cert, a mi em toca aviat venir a Tona i ja en tinc ganes,……….i moltes.

Sovint no valorem suficientment allò que tenim a casa, a quatre passes i ben a l’abast. Creiem que si ve de lluny serà millor i companyies de casa i “teatrets” de la comarca no tenen res a envejar (més aviat el contrari) al espais escènics d’altres contrades i els professionals que ens movem per aquests món sabem molt bé el què diem.

Són temps difícils (exactament un 21% més difícil) però malgrat tot, hi ha qui és capaç  d’unir els esforços que suposa això de programar amb seny, compartir i col·laborar.

Això els fa ser grans, molt grans”.

Teatrets d’Osona??…….. “Teatrassos” en tota regla!

“Salut i a omplir escenaris i platees!

Molta vida, molta sort en aquest projecte d’associar espais, que segur en sortirem beneficiats. Moltes gracies i ens veiem aviat”.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>