Teatre Nu per Teatrets d’Osona

Teatre Nu és una companyia de teatre familiar amb arrels a Sant Martí de Tous, un petit poble de la comarca de l’Anoia, des d’on exporten arreu el seu projecte. Compten amb vint anys de trajectòria i dinou muntatges a les seves esquenes. Coneix-los millor a https://www.teatrenu.com.

“Des de la companyia Teatre Nu volem mostrar la nostra alegria per la nova iniciativa Teatrets d’Osona. La nostra és una companyia que té com a principal objectiu el de moure’s pel territori. Som una companyia que gira i que gaudeix de voltar. És per això que iniciatives com Teatrets d’Osona ens omplen de satisfacció ja que demostren que els equipaments escènics del país tenen ganes d’oferir activitats plenes de discurs, qualitat i coherència.

Esperem que l’impuls inicial sigui un punt de partida engrescador per a una llarga vida del projecte. El Teatre Nu estem molt satisfets de formar part de la vostra programació. Ara, que el públic en gaudeixi!

Salut i cultura!”

Escoltem les paraules de Mrs. Brownie, una diva de la música negra americana protagonista del l’espectacle musical amb el mateix nom.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>