Pep Poblet per Teatrets d’Osona

Pep Poblet és un saxofonista osonenc amb una llarga trajectòria al món de la música que l’ha portat a tocar amb bandes com Duble Duble, la Salseta del Poble Sec o l’orquestra Maravella, enregistrar més de 100 discs amb diferents grups de tots els estils, així com àlbums solitaris i projectes televisius i teatrals. Coneix-lo millor a http://www.peppoblet.com.

“M’encanten els petits formats, la gent propera, i això és el que ens ofereixen els Teatrets d’Osona, hi han projectes que necessiten grans espais i d’altres que el petit format li queda perfecte, a vegades et trobes en que el format que portes no encaixa precisament pel teu espai, i amb aquests teatrets a osona quedem molt ben coberts per a tot tipus de format.

Molta vida, molta sort en aquest projecte d’associar espais, que segur en sortirem beneficiats. Moltes gracies i ens veiem aviat”.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>